Cizre'de ölü sayısı üçe yükseldi!

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'nın Gençlik yapılanması olarak bilinen 'Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi' (YDGH) ile Hür-Dava Partisi (Hüda-Par) üyeleri arasında silahlı çatışma çıktı. Olaylarda her iki taraftan birer kişi yaşamını yitirdi.
Cizre’nin Nur Mahallesi’nde sabaha karşı saat 03.00 sıralarında karşılaşan iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmaya dönüştü. İki grup sokak aralarında uzun namlulu silahlarla birbirine ateş etti. Her iki grubun taraftarlarının da olaya katılması üzerine çatışmalar büyüdü. 

ÖLÜ SAYISI ÜÇE YÜKSELDİ

Şırnak Valiliği, Cizre ilçesinde çıkan olaylarda ölenlerin sayısının 3'e çıktığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçede meydana gelen olaylar nedeniyle Cizre Devlet Hastanesine yaralı olarak getirilen Barış Dalmış'ın yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi. Açıklamada, "Ayrıca yoğun bakımda bulunan bir yaralının kimliği tespit edilememiştir" denildi.

Cizre'nin Nur Mahallesi'nde silah seslerinin gelmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edilmiş, çıkan olaylarda Yasin Özer ve Abdullah Deniz yaşamını yitirmiş, Nedim Kültür , Hakim Budak ve Hekim Kasırga yaralanmıştı.


    :

    :

    :

    :

    "Cizre'de ölü sayısı üçe yükseldi!" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ