​Hava kuvvetlerinde pilot kalmadı

Abidin Ünal, 2010-2015 yılları arasında 193'ü emekli olmak üzere toplam 567 pilotun hava kuvvetlerinden ayrıldığını da açıkladı.
Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, 2010-2015 yılları arasında 567 pilotun hava kuvvetlerinden ayrıldığını da açıkladı.

Ünal, 2010-2015 yılları arasında 193′ü emekli olmak üzere toplam 567 pilotun hava kuvvetlerinden ayrıldığını da açıkladı. Ünal, son günlerde yaşanan uçak kazalarına da açıklık getirdi. Tüm uçakların bakımının yüzde yüz gerçekleştiğine dikkat çekti ve “F4 uçaklarına verilen uçan tabut yakıştırması yerinde değildir’’ dedi.

RF-4E’LER UÇUŞTAN ALINDI

Eskişehir’de bulunan Muharip Hava Kuvvetleri Komutanlığı son günlerde birbiri ardına düşen F-4 uçakları ve Türk Hava Kuvvetlerindeki faaliyetlere ilişkin basına brifing verdi. Keşif amacıyla kullanılan RF-4E model 8 adet uçağın ise uçuştan alınacağını açıkladı.

Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, “F-4 uçakları ve pilotlarımızın eğitimi ile ilgili yapılan spekülatif yorumlar hiçbir bilimsel veriye dayalı olmayıp gerçeği yansıtmamaktadır. Uçaklarımızı atlama sandalyeleri yüzde yüz faal olup hiçbir teknik sorun bulunmamaktadır’’ dedi.

    :

    :

    :

    :

    "​Hava kuvvetlerinde pilot kalmadı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ