'Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses' mitingi başladı

​Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı saat 16.00'da başlayan ''Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses'' mitingi için binlerce kişi alana geldi.
İstanbul'da Sivil Dayanışma Platformu tarafından düzenlenecek miting için Yenikapı'da dev bir sahne kuruldu. Saat 16.00'da başlayan miting 19.00'da sona erecek.

Miting öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm vatandaşları sosyal medya üzerinden mitinge davet ederek, ''Tüm vatandaşlarımızı bir olmaya, birlik olmaya, teröre karşı tek ses olmaya, Yenikapı'ya davet ediyorum'' mesajını paylaştı. Alanda sadece Türk bayrağının dalgalanmasına izin verilecek.

'Bazı yollar trafiğe kapalı olacak'

Yenikapı'daki miting nedeniyle saat 20.00'den itibaren, Bakırköy-Yenikapı ve Aksaray-Yenikapı güzergahları trafiğe kapalı olacak.

İDO’dan uyarı

İDO da feribotla Yenikapı İskelesi'ne gelecek olanlara uyarı yaptı. Araçlarıyla gelenlerin tek yön olan 'Yenikapı-Eminönü' istikametini kullanmaları istendi.

"D-100, Hal Yolu, Havuzlu Kavşak-Atatürk Havalimanı Caddesi-Basın Ekspres Yolu, Ataköy Sahil-Adnan Kahveci Bulvarı, Ataköy Sahil Strazburg Caddesi-Ataköy Bulvarı, Bakırköy Taşhanlar Köprü-Ekrem Kurt Bulvarı, Vatan Caddesi ve Millet Caddesi alternatif yollar olarak belirlendi.

Fotoğraf: Twitter / @saatoldu

    :

    :

    :

    :

    "'Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses' mitingi başladı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete