“Oğlu ile konuştuklarının hesabını vermeli”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, '17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele' haftası etkinliğinde konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Yüce Divan'a gitmeleri istenen 4 eski bakanın TBMM'nin kürsüsünde kendilerini savunurken bile paçalarından pislik aktığını söyledi.


8 Hazirandaki seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Yalçın, "Seçmen sandık başına gittiğinde bu ülkenin bölünmesine mi, bölünmemesine mi oy vereceğini bilerek o şuurla gidecektir, buna eminiz" dedi.

Palandöken ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde MHP tarafından düzenlenen '17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele' haftası etkinliklerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Erzurum Milletvekili ve Genel başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Merkez Disiplin Kurulu üyesi Avukat Yücel Bulut, İl Başkanı Zekai Kaya ve çok sayıda partili katıldı.

Yolsuzlukla Mücadele Etkinliğinde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AKP iktidarının 12 yılda yapmadığı hiçbir şeyin kalmadığını söyledi. Bu süreç içerisinde yaşanılanların sayfalara ve kitaplara konulduğu takdirde ciltlerin dolacağını ifade eden Yalçın, "Bunlar darbe duası üzerinden mağduriyet dilenciliğine soyunuyorlar. Dikkat ederseniz şu andaki saltanat naibi Başbakanda abisinden benimsemiş aynı yöntemi kullanıyor. Sıkıştığı yerden hayat hikayesini, ailelerin mağduriyetini anlatıyorlar. Bize şöyle böyle yapıldı diye. Bunlar kapalı kapılar ardında ne yapar ve karar alırsa alsınlar bu ülkenin vatan evlatlarının önüne gelecektir. Hep birlikte onu mütalaa edip kararı millet verecektir" dedi.

Semih Yalçın, AKP iktidarının 12 yılda neler yaptığını neler götürdüklerini bilmediklerini söyledi. Dehşete düşüren hadisenin 17-25 Aralık'ta yaşandığını kaydeden Yalçın, "Bunlar iki yöntemi benimsemiş. Biri bizim ifade ettiğimiz gibi hırsızlıkla beytülmal el uzatmak, ikincisi de sözde çözüm dedikleri bizim ise ayrışma dediğimiz yöntemle bu ülkeyi başka bir statüye geçirmek ve onlarla ülkeyi bölüşmek. Çalarak bu ülkeyi bir felaketin eşiğine getirirken kullandığı yöntemler nedir yaptıkları her şeyin doğru olduğunu ilan etmek. Bunu yaparken öyle bir algı gerçekleştiriyorlar ki paralel korku yaratıyor öcü var, cambaza bak deyip kendi işlerini gerçekleştiriyor. Paralel korku ile kendilerine günahsız bir alan oluşturdular. Bu grup bölücülere Günaydoğu'da iş ve işlemler için ayrı bir alan oluşturdu. Bu iktidar gidecek. Bunu bilmenizi isteriz. Bunun alternatifi de CHP değil MHP'dir. Şuna inanın. Moral vermek için söylemiyorum. Bu iktidarın 'muhalefet yok' algısına, o şuur altına atışlarına inanmayın ve düşmeyin. 12 yıllık tahribatı düzeltemeye hazırız. Arsızlık öyle bir boyuttaki önce 'bu paralar bize ait değil' dediler sonra geri iadesini istediler. Şidi faizini de talep ediyorlar. Bu ne demek lazım literatürde kelime bulamıyorum. Bu insanların hala toplum karşısına çıkıp, 'Biz bu hırsızlığı yapmadık' diyebilmesi bizim nefret suçu işlememizi gerekli hale getiriyor" ifadelerini kullandı.

Yüce Divan'a gitmeleri istenen 4 eski bakanın TBMM'nin kürsüsüne gelip kendilerini savunurken bile paçalarından pislik aktığını vurgulayan Yalçın şunları söyledi: "Bu insanlar yargıdan kaçırılıyor. Devletin çivisini sökmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Erdoğan oğlu ile konuştuklarının hesabını vermeli. Türkiye çok sıkıntılı bir dönem yaşıyor. 12 yılda PKK devlet ve milletin bekasına meydan okuyan bir yapı haline getirildi. Dönülecek bir yol var o da 7 Haziran seçimlerdir. Bu seçim çok önemli. Orada verilen bir oy İmralı'daki caniye, 17 - 25 Aralık yolsuzluğunu yapanlara rıza göstermek demektir. Kader anının gerçekleşeceği bir seçimdir. Terörün tamamen azmasıdır. Seçmen sandık başına gittiğinde bu ülkenin bölünmesine mi, bölünmemesine mi oy vereceğini bilerek o şuurla gidecektir, buna eminiz."








    :

    :

    :

    :

    "“Oğlu ile konuştuklarının hesabını vermeli”" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete