AKP'li Tezcan'dan İstanbul Üniversitesi'ndeki çivili saldırıya şok destek!

İstanbul Üniversitesi’nde Müslüman Gençlik (Müs-Genç) üyelerinin sol görüşlü öğrencilere yönelik saldırısı ardından gazeteci Fatih Tezcan twitter’dan saldırıyı gerçekleştirenlere açık destek verdi.
AKP’li gazeteci Fatih Tezcan, gün boyu attığı tweetlerle İstanbul Üniversitesi’nde yaşanan çivili saldırıyı aklamaya çalıştı. Solcu öğrencilere saldıran cihatçı örgüt yanlısı öğrencilerin bir haftadır IŞİD karşıtı afişlere sabrettiğini ifade eden Tezcan, Müs-Genç üyelerinin İslam düşmanlarına saldırdığını yazdı.

Tezcan attığı bir başka tweette diğer üniversiteler için çağrıda bulunurken şu ifadeleri kullandı: “İ.Ü ve ODTÜ başta, tüm okullarımızın Allah ve Millet Düşmanları’ndan arındırılmış eğitim yuvaları olması için çaba göstermeliyiz”

Tezcan, arka arkaya attığı tweetlerle saldırıyı aklarken, üniversite yönetimini de öğrencilere müdahale etmeye çağırdı. Tezcan attığı bir tweette şu ifadeleri kullandı:

”İ.Ü’de bir grup azılı Allah Düşmanı her vesileyle Allah, Resulü ve Ümmete hakaret için orada. Üniversite yönetimi bunlara müdahale etmeli.”

Tezcan’ın attığı tweetler ise şöyle:

    :

    :

    :

    :

    "AKP'li Tezcan'dan İstanbul Üniversitesi'ndeki çivili saldırıya şok destek!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete