Alparslan Türkeş, vefatının 19. yılında anılıyor

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle 1997 yılında hayatını kaybeden Alparslan Türkeş mezarı başında anılıyor.
Ülkücü Hareketin Lideri Alparslan Türkeş, vefatının 19. yılında anılıyor. MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Türkeş'in Beştepe'deki kabrinde anma töreni düzenleniyor.

Türkeş'in Beştepe'deki kabrini ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki MHP'liler Kuran okuyup dua etti. Daha sonra mezara karanfil bırakan MHP'lilerin ardından geniş kalabalık mezarı ziyaret etti.

AKŞENER'DEN MESAJ

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Türkeş'in ölüm yıldönümü hakkında yayımladığı yazılı mesajda, "Eğer Türkeş ismi bugün hâlâ dipdiri yaşıyorsa, bunun kaynağı, milletimize aşıladığı inanç ve geleceğe yönelik hamle gücüdür. İşte bunun için Türk milleti var oldukça Alparslan Türkeş ismi, Alparslan Türkeş ismi var oldukça da Türk milleti var olacaktır. Artık Türk milliyetçileri, onun ideallerini devlete taşımak mecburiyetindedirler. Devletimiz şu kritik eşiklerden geçerken milliyetçilerin iktidarın daha fazla uzağında kalması ülkemiz ve devletimiz açısından kayıptır. Bilinmesini isterim, milliyetçilerin iktidar olma mecburiyeti isimlerin kimlerden oluşacağından çok daha önce gelir" ifadelerini kullandı.

    :

    :

    :

    :

    "Alparslan Türkeş, vefatının 19. yılında anılıyor" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete