CHP’de Abdüllatif Şener sürprizi!

AKP'nin kurucularından Abdüllatif Şener'in Kılıçdaroğlu ile görüşmesi kulisleri hareketlendirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisini 1 Kasım seçimlerinde temsil edecek isimlerden oluşan 550 kişilik milletvekili listesini bugün ilk olarak MYK’sına, daha sonra Parti Meclisi’ne sunacak. Parti Meclisi toplantısı saat 20.00’de başlayacak. Toplantı öncesi AKP’nin kurucularından Abdüllatif Şener ile Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi Ankara koridorlarını da hareketlendirdi. Abdüllatif Şener’in CHP’den aday gösterilebileceği konuşuluyor.

ABDÜLLATİF ŞENER CHP’DEN Mİ ADAY?

Kritik toplantılar öncesinde CHP Genel Merkez Kulisleri de hareketlendi. Listeler üzerinde çalışan Kılıçdaroğlu; Gaziantep, Balıkesir, İstanbul, Bursa’da işadamları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Eski milletvekilleri ile sık sık biraraya gelen Kılıçdaroğlu listesini Çevre sokaktaki Parti Okulu’nda yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun Parti Okulu’nda AKP kurucusu ve eski başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener ile de görüştüğü öğrenildi. Şener’in CHP listesinden aday gösterilebileceği konuşuluyor. Kılıçdaroğlu, Parti Okulu’nda Bülent Tezcan ve Tekin Bingöl ile de biraraya geldi.

KISMİ DEĞİŞİKLİK

Kılıçdaroğlu listesinin son halini Merkez Yönetim Kurulu’na sunacak. MYK’da 7 Haziran’da liste dışı kalan Yakup Akkaya, Seyhan Erdoğdu, Ercan Karakaş’ın isimlerin yine listede olmadığı konuşuluyor. öte yandan Murat Özçelik’in adaylığı ise Kılıçdaroğlu’nun kararına bağlı olacağı belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu saat 20.00 başlayacak olan Parti Meclisi’ne listesini sunacak. Kılıçdaroğlu’nun listelerde kısmi değişiklik yapması bekleniyor. İzmir, Ankara, İstanbul, Adıyaman, Gaziantep, Balıkesir, Tokat’ta değişiklikler bekleniyor.

Kaynak: Sözcü / Başak Kaya
  • Hamza Parıltı
    Hoş geldi Hamza Parıltı - 17 Eylül 2015 CHP kuruluşu itibarıyla devlet yönetiminde dürüstlüğün,devrimlerin yanında yer almıştır.Sayın A.Latif Şener de çok saygı duyduğum,çok sevdiğim ve her zaman kıskanarak bu adam bizde olmalıydı dediğil bir kişidir.Ona hoş geldiniz demekten onur duyarım.H.P.İzmir de parti üyesiyim.
  • harun nezih yaylı
    harun nezih yaylı - 18 Eylül 2015 selametten alınan adamı bu parti kabul etti ses cıkarmadıysa..bunu herkesin kabul etmesi gerekir..eski sosyalist ve söylediğine göre ,ağzından duydum,hala sosyalizme inanıyorum dedi..partiye bölgesinde ivme kazandırır.bu yorumlar partiye gideçekse..selametten gelen adamı istanbuldan değilde memleketi rizeden aday gösterin..madem bize oy kazandıracak..gitsin oaraya getirsin oyları..istanbulda beni bile koysanız sıraya seçilirim.ve diğer dinçi vekil adayları da büyük şehirlerden değil.memleketlerinden aday olsunlar..

:

:

:

:

"CHP’de Abdüllatif Şener sürprizi!" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete