CHP'nin aracı kundaklandı!

İzmir'de, CHP Çiğli İlçe örgütene ait panelvan tipi minibüs kundaklandı.
Kundaklama olayı üzerine açıklama yapan İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, kendilerinin asla susturulamayacağını, yıldırılamayacağını ve yollarından dönmeyeceklerini söyledi.

Çiğli Belediyesi eski hizmet binası önünde park halinde duran CHP Çiğli İlçe Başkanlığı'na ait panelvan tipi minibüste yangın çıktı. İtfaiyenini müdahalesiyle söldürülen minibüsün arka bölümünde hasar meydana geldi. Polisin araştırmasında ise bir kişinin olay saatinde minibüs çevresinde dolaştığının anlaşıldığı, ancak kimliğinin tespit edilemediği öğrenildi. Kundaklama iddiası üzerine açıklama yapan CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, "Faillerin en kısa zamanda yakalanması gerekiyor. Partimize karşı yapılan bu haince, kalleşçe saldırıyı kınıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi her türlü dahili ve harici düşmanla baş edecek güçtedir. Araçlarımızı yakarak bizleri korkutamazlar, yıldıramazlar. Olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Kamera görüntüleri de var. Faillerin en kısa zamanda yakalanarak yargı önüne çıkarılmasını istiyoruz. Bu ülkede insan yakan zihniyetin uzantılarının aracı yakmış olduklarını tahmin ediyoruz. 1 Kasım seçimlerinde hem tekrar Çiğli de hem de tüm Türkiye’de CHP iktidarının yaklaştığını gören bazı karanlık güçler bizi susturmak için böyle çirkin olaylara imza atıyorlar. Ancak bizleri asla susturamazlar, yıldıramazlar, yolumuzdan dönmeyeceğiz" dedi.

    :

    :

    :

    :

    "CHP'nin aracı kundaklandı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete