Kılıçdaroğlu'ndan Beyaz'a 'özür' tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Beyaz'a çok sert tepki: ”Yürek yok mu sende!"
KARŞI GAZETE | ANKARA

"SEN DE YÜREK YOK MU!"


Beyaz Show'a telefonla bağlanıp "çocuklar ölmesin" diyen ve Hakkı'nda soruşturma açılan Ayşe öğretmene, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi.

Programın sunucusu Beyaz'ı da Ayşe öğretmenin sözleri nedeniyle özür dilediği için eleştiren CHP Lideri, ağır konuştu. "Niye özür diliyorsun, yürek yok mu sende cesaret yok mu!" diyen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

KİMİ ÜZDÜN DE ÖZÜR DİLİYORSUN?

"Bir televizyon programında kadın öğretmen çıkıp "çocuklar öldürülmesin" diyor, programı yapan sanatçı arkadaş özür üzerine, özür diliyor. Niye özür diliyorsun yürek yok mu sende cesaret yok mu,  Kimi üzdün...  Üzdüysen ancak  çocuk katillerini üzersin, bırak da üzülsünler!

NAZIM DA 'ÇOCUKLAR ÖLMESİN' DEMİŞTİ...

Soruşturma açmışlar... Ne zamanda beri  'çocuklar ölmesin' demek terör örgütünün propagandası oldu. Nazım, yıllar önce yazmıştı bunu... "Çocuklar ölmesin, şeker de yiyebilsinler" diye...

 "TERÖR ÖRGÜTÜNE DOKUNMAYIN" TALİMATI VERENLERE SORUŞTURMA AÇSANIZA...

Ben şimdi o savcıya sormak istiyorum, şehirleri, ilçe merkezlerini  terör örgütü silah deposu haline getirirken,  valilere 'dokunmayın' talimatı verenler, terör örgütüne yardım ve yataklık yapmıyor mu? Soruşturma açacaksan buna aç! Sorarsın bürokrasiye, dünyanın belgesi gelir eline... Sen bunları bırakıyorsun, talimat verilmiş onu yapıyorsun...

ŞEHİTLERE, 'KELLE' DİYENLER BUNLAR DEĞİL MİYDİ?

Bir ayda 58 çocuk öldü, şehitlerimiz geliyor, içimiz kan ağlıyor... Düne kadar terör yoktu, hükümet olduklarında ne oldu da terör tırmandı? Şehitlere 'kelle' diyenler bunlar değil miydi Allah aşkına..."

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Kılıçdaroğlu'ndan Beyaz'a 'özür' tepkisi" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete