Cumhuriyet'e Abluka!

Yurtdışından ve yurtiçinden telefonla Cumhuriyet gazetesini arayan okuyucular gazetenin internet sitesine erişemediklerini söyledi.
www.cumhuriyet.com.tr’ye yönelik sansür dün de devam etti. Okurlar, yurtdışından ve yurtiçinden telefonla gazeteye ulaşıp siteye erişemediklerini söyledi.

Telekom’dan önceki gün yapılan açıklamada ise siteye yönelik yoğun saldırılar nedeniyle zaman zaman zorunlu olarak kısıtlamanın yaşandığı belirtmişti.

Teknik uyarı

Teknik ekip, erişim engeliyle ilgili yurttaşlara şu uyarıları yaptı:


1 - Cihazın internete erişimini kontrol edin.

2 - Cihazla ilgili veya kullanılan tarayıcıyla ilgili veya tarayıcıdaki bir eklenti nedeniyle cumhuriyet.com.tr açılamıyor olabilir.

3 - Bedelini ödediğiniz internet hizmetini, cumhuriyet. com.tr için alamıyor olabilirsiniz. Eğer üçüncü sorunu yaşıyorsanız, TTNET, Pttcel gibi bir internet sağlayıcısı tarafından cumhuriyet. com.tr’ye girişiniz engellenmiş demektir. Ya da bu internet sağlayıcılarına da altyapı hizmeti sağlayan Telekom’un cumhuriyet.com. tr’yi engellemesi söz konusudur.

Üçüncü sorunu yaşadığınıza emin olduğunuzda, parasını ödediğiniz hizmeti alamadığınız için ilgili kuruma şikâyette bulunmalısınız.

    :

    :

    :

    :

    "Cumhuriyet'e Abluka!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete