close

AKP'li 4 milletvekili kaza geçirdi

AKP'nin Afyonkarahisar`da düzenlendiği 24`ncü İstişare toplantısına katılmak üzere yola çıkan 4 milletvekili kaza yaptı.
AKP'nin Afyonkarahisar`da düzenlendiği 24`ncü İstişare toplantısına katılmak için kente geldikleri sırada İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Fatma Benli, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik`in kaza yaptığı İscehisar Kavşağı`nda trafik polisi önlem aldı.

HAFİF ŞEKİLDE YARALANDILAR

Sürekli bir ambulansın hazır bekletildiği kavşakta, 4 kadın milletvekilinin hafif şekilde yaralandığı kazanın izleri de duruyor. Kampa katılmak üzere kente gelen bakan, milletvekilleri ve AKP yöneticilerinin yoğun olarak kullandığı yolda yaşanan kazada, kırılmış tampon ve dağılan far parçaları orta refüjde duruyor.

AKDOĞAN: SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan da hastaneye gelerek kadın vekillerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Akdoğan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, `Arkadaşlarımızın sağlık durumu gayet iyi. Akşam saatlerinde 4 milletvekilimiz İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Fatma Benli, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Afyonkarahisar`daki  AKP kampına gelirken bir kazaya karıştı. Kazanın ardından hemen hastaneye sevk edildiler. Gerekli müdahale yapıldı. Ufak tefek incinmeler var. MR`ları çekildi. Kaygı duyulacak bir şey söz konusu değil. Herhangi bir patolojiye de rastlanmadı. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Zaten 1-2 saat içinde taburcu edilecekler. AKP 0 milletvekilleri ve camiamız endişelendi, endişeye mahal bir durum yok.`

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "AKP'li 4 milletvekili kaza geçirdi " hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete