CHP Türkmenler için yardım topluyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine yardım kampanyası başladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, IŞİD tehdidi altındaki Türkmenler için yardım kampanyası başlatılması talimatı verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, IŞİD tehdidi altındaki Türkmenler için yardım kampanyası başlatılması talimatı verdi.

Irak'taki Türkmenlerin temel ihtiyaçlarının karşqılanabilmesi amacıyla CHP tarafından bir süre önce yardım kampanyası başlatıldığı öğrenildi. CHP'li Kadıköy Belediyesi'nin Kızılay'la birlikte sürdürdüğü çalışmada son aşamaya gelindi. Yardımların Türkmenlere ulaştırılabilmesi için Kızılay gereken bürokratik işlemleri sürdürüyor. Ancak bölgede güvenlik sorunu yaşandığı için yardımların götürülmesi gecikiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise yardım kampanyasını bizzat takip ediyor.n edindiği bilgiye göre, Irak'taki Türkmenlerin temel ihtiyaçlarının karşqılanabilmesi amacıyla CHP tarafından bir süre önce yardım kampanyası başlatıldığı öğrenildi. CHP'li Kadıköy Belediyesi'nin Kızılay'la birlikte sürdürdüğü çalışmada son aşamaya gelindi. Yardımların Türkmenlere ulaştırılabilmesi için Kızılay gereken bürokratik işlemleri sürdürüyor. Ancak bölgede güvenlik sorunu yaşandığı için yardımların götürülmesi gecikiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise yardım kampanyasını bizzat takip ediyor.

    :

    :

    :

    :

    "CHP Türkmenler için yardım topluyor" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete