Artık yaş Kemal’e erdi…

6 Kasım 2015 - 17:23
“Atatürk’ün koltuğuna oturdunuz, hayırlı olsun! Ama her önünüze gelen sakallıyı da partinize üye yapmayın, bu iş yaş” dedik, dinletemedik.

“Gururla sahip çıkmanız gereken, 6 okla gösterilen ilkeleriniz ve değerleriniz var. Yenilik ayaklarıyla bu değerleri ayaklar altına almayın, yaş bu iş” dedik, yine dinletemedik.

“Kendi kadronuzu kurmak istiyorsunuz, tamam ama fırsattan istifade partiye gönülden bağlı bir sürü insanı da tasfiye etmeyin, vallahi yaş iş” dedik, dinletemedik.

“Atatürk’e “kefere” diyen ve hayatı boyunca partinizin değerlerinden uzak yaşamış birini dolaplar çevirerek partinizde yönetime seçtirmeyin, yaş bu iş” dedik, dinletemedik.
Wikileaks belgelerinde isimleri kodlanmış kişileri parti yönetimine sokmayın, bu iş yaş” dedik, dinletemedik.

Başka bir ülkenin büyükelçileriyle kapalı kapılar arkasında konuşmayın, bu iş yaş” dedik, onu da dinletemedik.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiğiniz adayı nereden bulduğunuzu sorduk, cevap vermediniz. “Bu adaya oy vermeyeceğimizi söylediğimizde “tıpış tıpış geleceksiniz” diyerek milletin ayarıyla oynamayın, bu iş yaş” dedik, dinletemedik.

“Açılımın peşinde diğer partilerden çok koşmayın, yaş bu iş” dedik, dinletemedik.

“Cemaat binlerce insanın canını yaktı, can aldı. Onların peşinde koşmayın, kuyruklarına yapışmayın, bu iş yaş” dedik, dinletemedik.

AİHM’de “Ermeni Soykırımı Yoktur” kararı aldıranlara sırt çevirip, soykırım iddiacılarını milletvekili adayı yapmayın, bu daha da bir yaş iş” dedik, bir kulağınızdan girdi...

Dün seçim sonuçlarından sonra bir daha gördük ki…

Bu kadar yaş iş sonuçta Kemal’e erdi…

Sahi dün gece rahat uyuyabildiniz mi Kemal Bey?

“Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az” derler ama…
Anlaşılan, davulun sesi size uzaktan hala hoş geliyor…

    :

    :

    :

    :

    "Artık yaş Kemal’e erdi…" hakkında Tweetler
    YAZARIN DİĞER YAZILARI
    https://twitter.com/KarsiGazete