Swinger çifti yakalandı

Polis müşteri kılığına girerek swinger yapan çifti yakaladı.
dana’da sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştıkları çiftlerle para karşılığında ilişkiye girdiği ileri sürülen karı koca polis tarafından yakalandı. Müşteri kılığındaki polisler tarafından yakalanan Nazire Ç., ilk ifadesinde ben “bu işi daha çok fantezi için yapıyorum” dediği öğrenildi.

Adana’da sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden tanıştıkları çiftlerle para karşılığında eş değiştirerek ilişkiye girdikleri ileri sürülen Nazire Ç. (29) ve Canan Ç. (41) polis tarafından yakalandı. Emniyetteki sorgusunda ilk önce fantezi olsun diye ilişkiye girdiğini söyleyen Nazire Ç., “Eşimin işleri iyi gitmeyince bende grup seks yaptığım insanlardan para almaya başladım” dediği öğrenildi. Nazire Ç., sorgusunun ardından serbest kalırken koca Canan Ç. tutuklandı.

İHBAR GELDİ

Olay Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Nazire Ç. ve Canan Ç. çifti tarafından sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta ‘Alev-Efe’ ismiyle açtıkları hesaptan tanıştıkları kişilerle para karşılığı ‘swinger’ diye bilinen eş değiştirmeli fuhuş yaptıkları ihbarını aldı. İhbar üzerine harekete geçen ahlak polisi, Facebook’tan çifte arkadaşlık teklifinde bulundu ve çiftle yazışmaya başladı.

POLİS MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİ

Müşteri kılığına giren polis, çifte para karşılığında ilişkiye girmek istediğini söyledi. Bunun üzerine karı-koca polise 700 lira karşılığında ilişkiye girebileceklerini söyledi. Ahlak polisi, ücreti kabul ederek verilen adrese gitti. Eve gelen polis, karışında fantezi elbisesi giymiş ve dans eden Nazire Ç. ve kocası Canan Ç.’yi gördü. Önceden seri numaraları alınan parayı çifte veren ekipler gerçek kimliğini açıklayarak zanlıları gözaltına aldı.

“DAHA ÇOK ZEVK OLSUN DİYE YAPTIM”

Suçüstü yakalanan Nazire Ç., ifadesinde “4 yıl önce eşim cinsel yetersizlik yaşamaya başladı. Bu yüzden Facebook’tan açtığım hesapla tanıştığım kişilerle ilişki yaşamaya başladım. Bir süre önce oğlum hayatını kaybetti. Bu süreçte eşimin de işleri bozulmaya başladı. 500 lira maliye borcu geldi. Ben de zevk almak için yaptığım grup seksi artık parasıyla yapmaya karar verdim. Birlikte olduğum karı kocalardan bin 500-2 bin lira para almaya başladım. Ancak ben bu işi daha çok fantezi için yapıyorum” dediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Şüpheli Nazire Ç. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Canan Ç. ise cinsel yetersizlik yaşadığını eşinin de cinselliğe düşkün olduğunu bu nedenle çiftlerle fuhuş yapmaya başladıklarını, fantezi amaçlı yaptıklarını söylediği öğrenildi. “Fuhşa aracılık ve yer temin etmek” suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Canan Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Swinger çifti yakalandı" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete