close

"Böylesine bir ikiyüzlülük ne görüldü ne de duyuldu"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Gazze hakkında konuşan Erdoğan'ı "Böylesine bir ikiyüzlülük daha önce ne görüldü, ne de duyuldu" diyerek eleştirdi.
Her platformda Gazze hakkında konuşan Erdoğan'a Faik Öztrak çok önemli sorular yöneltti.
IŞİD'E SES ÇIKARAMIYOR GAZZE'Yİ ANMADAN GEÇMİYOR 

İşte Faik Öztrak'ın o dikkat çeken açıklaması: 

"Hükümet’e ve Recep Tayyip Erdoğan’a iki çift sözümüz olacak. Tayyip Erdoğan 49 vatandaşımız için çıkaramadığı sesi Gazze için çıkarıyor görünüyor. Tayyip Erdoğan iftar sofralarında Gazze’yi anmadan geçmiyor.

İSRAİL'E ARACILIK EDİYOR

Ama diğer taraftan da Kuzey Irak’tan çıkan petrolün İsrail’in Aşkelon limanına boşaltılmasına aracılık ediyor. Bu aracılık karşılığında Kuzey Irak Kürt Yönetiminin petrol parası da Halk Bankası’na yatıyor. Enerji Bakanın verdiği rakama göre Halk Bankasına yatan para şimdilik 93 milyon dolar. Bakan bu hesapların kalıcı hale gelmesi için gayret gösterdiklerini ifade etmekten de çekinmiyor.

PETROL PARALARI HALKBANK'A

Sabah akşam Gazze’yi ağzından düşürmeyenler, İsrail’e bin bir beddua edenler İsrail’e petrol akıtılmasına aracılık etmekten ve bu petrol paralarının da Halk Bankasına yatırılmasından nedense hiç rahatsızlık duymuyor.
 

BÖYLE BİR İKİYÜZLÜLÜK DAHA ÖNCE GÖRÜLMEDİ

Böylesine bir ikiyüzlülük daha önce ne görüldü, ne de duyuldu değerli basın mensupları. Her türlü kutsalı ve değeri istismar ederek abat olacağını zanneden bu kafa er geç Hakkın ve halkın sillesini yiyecektir.‏" (EDK)


    :

    :

    :

    :

    ""Böylesine bir ikiyüzlülük ne görüldü ne de duyuldu"" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ