Davutoğlu o görüntülerle ilgili ilk kez konuştu

Davutoğlu, Şırnak'ta özel harekat timleri tarafından ölü bedeni sürüklenen Hacı Lokman Birlik'in görüntüleri hakkında açıklamada bulundu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şırnak'ta özel harekat timleri tarafından yaralı haldeyken vurularak öldürüldüğü ve akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği belirtilen Hacı Lokman Birlik'in görüntüleri hakkında konuştu.

Başbakan Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu terör örgütü mensubuyla ilgili görüntüleri tasvip etmediğini ifade etti.

Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Bu olayla ilgili hukuki ve idari soruşturma için gerekli talimatlar verilmiştir. Bu son derece yanlış tavırlar her şeyden önce hukuk devleti kuralları içerisinde canlarını tehlikeye atarak terörle mücadele eden, bunu yaparken de bir tek sivilin bile zarar görmemesi için azami dikkat gösteren, bölge halkının güvenliği için gece gündüz görev yapan emniyet teşkilatımız tarafından kabul edilemez.

Terörle yürüttüğümüz mücadeleyi kararlılıkla sürdürürken, hukuki zemini ve meşruiyeti aşındırmaya yönelik bu tür davranış ve tutumlara müsamaha göstermeyeceğimizi milletimize taahhüt ediyorum. Türkiye, terör örgütünün her türlü barbarlığına karşın, terörle mücadelesini hukuk içinde yürütecektir."
 

    :

    :

    :

    :

    "Davutoğlu o görüntülerle ilgili ilk kez konuştu" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete