Karaalioğlu olay yerinden bildirdi “Erdoğan'ın konuşmasına ilgi büyüktü“

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan BM Genel Kurulu'nda konuşurken dolu olmayan salonu fotoşop yaparak dolu bir salonla aktarması sosyal medyada konu olan Star gazetesi iddiasını sürdürdü.
"Erdoğan’ın genel kurul konuşmasına ilgi büyüktü" diyen Star Medya Grubu Başkanı Mustafa Karaalioğlu, BM'de Cumhurbaşkanı'nın önünde "uzun bir hayran kitlesi" beklediğini yazdı.
Karaaalioğlu, yazısının içine koyduğu BM Genel Kurul salonda çektirdiği fotoğrafın altına "Olay yerinden bildiriyorum" notu düştü.

İşte Karaalioğlu'nun, "Biz burada ne yapıyoruz arkadaşlar" başlığıyla Star'da yayımlanan yazısının o bölümü;

Erdoğan merakı artmış

Erdoğan’ın genel kurul konuşmasına ilgi büyüktü. Sık sık alkışlandı. Daha önce izlediklerimle kıyaslanacak olursa en çok ilgi bu kez gösterildi diyebilirim.

Seçilmiş Cumhurbaşkanı olarak ABD’ye ilk gelişinin yeni bir hava ve güç algısı yarattığı görülüyor. Daha çok merak edilen, daha çok sözü dinlenen ve elbette daha güçlü bir lider imajı taşıyor artık.

Nitekim konuşmasını tamamladığında kendisini bekleyen uzun bir hayran kitlesiyle de tokalaşmadan ayrılamadı genel kurul salonundan. İspanya’dan Somali’ye Türkmenistan’dan Ukrayna’ya kadar birçok ülkenin büyükelçisi veya bakanı Erdoğan’ın elini sıkmak için uzun bir kuyruk oluşturdu.

Yazının tamını okumak için tıklayınız...



    :

    :

    :

    :

    "Karaalioğlu olay yerinden bildirdi “Erdoğan'ın konuşmasına ilgi büyüktü“" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ