CHP'den “Danışman“ Atağı...

CHP'nin İletişim ve Medya Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Berberoğlu'nun ilk icraatı, milletvekili danışmanları ile yapacağı toplantı olacak.
ANKARA | KARŞI GAZETE ÖZEL

CHP
'nin basınla kurduğu iletişim ve medyada haber olma şekli, genelde hep eleştirilir. Ne gazeteciler ne de CHP'li siyasiler, açıklamaların ve etkinliklerinin haber olma şeklinden memnun kalır...

Cumhuriyet Halk Partisi, sorunu ilk kez genel başkan düzeyinde ele alarak çözme yolunda adım atıyor. İletişim ve Medya Sorumlusu olan yeni Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu, 130 milletvekili danışmanını bir araya getirecek. 19 Eylül Cuma günü (bugün), parti genel merkezinde yapılacak toplantıda  danışmanlardan Facebook ve Twitter hesaplarını Genel Merkez'e bildirmeleri talep edilecek. Basınla, doğru iletişim kurma yolları üzerinde görüş alışverişinde bulunulacak. 

Toplantıya vekillerin "birinci danışmanları"nın katılımı zorunlu tutuldu. Ancak organizasyonun Meclis'in tatile girdiği dönemde yapılması, yoğun geçen yasama yılında nefes almaya fırsat bulamayan danışmanları zora soktu. Genel Merkez ise bu konuda açık kapı bırakmadı. Tatilde olan danışmanların yerine ikinci danışman ya da sekreterlerin mutlaka toplantıya katılması istendi. 

Milletvekili danışmanları; Meclis'te soru önergeleri, basın açıklamaları, basın toplantılarının hazırlanması ile her gün çeşitli taleplerle gelen veya telefon eden vatandaşların memnun edilmesi aşamalarında çok büyük rol üstleniyor. Ancak çoğunun bu çabası gereken değeri göremiyor. 

Burcu ORAL EVREN | KARSIGAZETE.COM

    :

    :

    :

    :

    "CHP'den “Danışman“ Atağı..." hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ