Bülent Arınç HDP'ye saldırıları yorumladı: Provokasyon

​Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP'ye "Senin tek başına iktidara gelmen hayal. Havada bulut, sen bunu unut" dedi. Arınç, HDP'ye saldırılar hakkında da "Provokasyon" yorumu yaptı.
Seçim çalışmaları kapsamında Van'a gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açıklamalarda bulundu.

Arınç, HDP'nin Adana ve Mersin'deki binalarına yönelik saldırılar hakkında şöyle konuştu: 

"Bu bir provokasyondur. Saat 17'de o illerde HDP Genel Başkanı'nın konuşma yapacağı biliniyor. Bunun öncesinde birileri, kötü insanlar, yanlış iş yapanlar, ahlaksız insanlar provokasyon yapmışlar ki tahrik etsinler, millet birbirine girsin, ülkede kaos olsun istemişler.

Samimiyetle bunu söylemek istiyorum, HDP'nin Adana, Mersin il başkanlıklarına konulan patlayıcı provokasyondur, lanetliyorum, çok yanlış bir iştir.


"HDP LEGAL BİR PARTİ"

Bu vicdansızca bir iştir. Ülkeye yazıktır. HDP meşru legal bir partidir. Yolu, düşüncesi, her şeyi yanlış olabilir, biz onunla mücadele ediyoruz ama bizim düşmanımız değil, rakibimizdir.

Her ne kadar onlar bizi düşman gibi görseler de biz onları düşman gibi göremeyiz. Erkekçe mücadele ederiz, işimizi yaparız sonra millete döner deriz ki ben AK Parti'yim, Bu hizmetleri yaptım. Millet bundan memnun oldu bana yüzde 50 oy verdi. Şimdi bu seçimde de bana destek olursan sana yapacaklarımı tek tek söylüyorum."


Kaynak: Sol Haber
 



    :

    :

    :

    :

    "Bülent Arınç HDP'ye saldırıları yorumladı: Provokasyon" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete