Tarantino: Beni hedef gösteriyorlar

Polis şiddetine karşı bir eyleme katılmasından dolayı polis sendikası tarafından boykotla tehdit edilen ünlü yönetmen Tarantino "Bunlar beni susturmak için yapılıyor" dedi.
ABD'de geçen ay polis şiddetini protesto eden bir gösteriye katılmasının ardından polis sendikalarının boykotla tehdit ettiği ünlü yönetmen Quentin Tarantino, "polislerin bu tehdidinden korkmadığını" söyledi.

Tarantino 24 Ekim'de New York'ta polis tarafından öldürülen silahsız siyah gençler için düzenlenen bir gösteride, sahneden protestoculara seslenmişti. Ünlü yönetmen polis şiddetiyle ilgili olarak "Cinayeti gördüğümde seyirci kalamam, katile katil demek zorundayım" diye konuşmuştu.

Tarantino'nun bu sözleri ulusal ve yerel polis sendikalarının tepkisini çekti. Bazı polis sendikaları Tarantino'nun Aralık ayında vizyona girecek olan "Hateful Eight" filmini boykot çağrısında bulundu. Çağrı yönetmenin gelecekteki projelerine yönelik güvenlik, trafik kontrolü ve teknik destek gibi yardımları da kapsıyor.

"BENİ SUSTURMAK İÇİN YAPIYORLAR"

Los Angeles Times gazetesine konuşan Quentin Tarantino, sözlerinin yanlış yansıtıldığını söyledi ve "Bütün polislerin katil olduğunu asla söylemedim" dedi. Tarantino, polislerden nefret ettiğine dair suçlamaların kendisini "kötülemek ve karalamak" için ortaya atıldığını belirtti: "Bunlar beni susturmak, daha da önemlisi bu tartışmada taraf olabilecek diğer ünlü kişilere mesaj vermek için yapılıyor."

Ünlü yönetmen polis örgütlerinin kendisine karşı "zorbalık" yaptıklarını belirterek "Bu ülkedeki polis vahşetiyle baş etmek yerine beni hedef gösteriyorlar" dedi.

Kaynak: HaberTürk

    :

    :

    :

    :

    "Tarantino: Beni hedef gösteriyorlar" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete